Handelsbetingelser

Leverings- og betalingsbetingelser
Salgs- og leveringsbetingelsene nedenfor gjelder for alle bestillinger på www.goodflow.no

Betingelsene frafaller kun dersom det er inngått en annen skriftlig avtale mellom kjøper og GoodFlow ApS.

Betaling
Betaling av din bestilling kan kun skje via det sikrede betalingsskjemaet på hjemmesiden via QuickPay. Her kan du betale med de kortene som QuickPay godtar. Dersom du ikke ønsker å bruke denne betalingsmåten, kan du kontakte oss for en annen løsning. 
Du mottar alltid en kvittering for kjøp via e-post.

Priser
Alle priser er angitt i norske kroner (NOK) Prisene er dagspriser, og de kan dermed endres uten varsel. Dersom det skulle oppstå en feil på siden, eller du har spørsmål om priser, kan du kontakte oss. Vi tar forbehold om at det kan forekomme pris- og trykkfeil.

Levering og frakt
Leveringstiden er 1-3 arbeidsdager etter at en ordre er akseptert og til du kan forvente å motta den. Leveringstiden kan være lengre i forbindelse med Black Friday og jul. Bestillingen sendes med Bring til levering hos en post-i-butikk nær deg. Du kan også velge levering til jobbadresse hvis det er åpent på dagtid. Dersom den bestilte varen av en eller annen årsak ikke kan leveres ifølge avtalen, vil vi kontakte deg for nærmere avtale.

3 års garanti
Vi står inne for kvaliteten til produktet vårt, og derfor gir vi som eneste produsent av infrarøde saunatepper tre års garanti på fabrikasjonsfeil. Feil som oppstår som følge av feil bruk av maskinen eller utstyret som følger med dekkes ikke av garantien.
Eventuelle feil eller mangler ved varer kjøpt på www.goodflow.no må meldes til oss så raskt som mulig etter at du har oppdaget feilen. Det er din plikt å angi, og så vidt mulig vise, hvordan feilen eller mangelen viser seg. 

Etter at du har kontaktet oss, sender vi deg en returetikett slik at du kan returnere produktet gratis ved fabrikasjonsfeil eller mangel.

Ved urettmessig reklamasjon, f.eks. hvis et produkt virker som det skal, eller vi ikke først har blitt kontaktet før reklamasjonen ble sendt til oss, er det ditt eget ansvar å få hentet varen eller selv betale for en fraktetikett. Du kan kontakte oss for kjøp av fraktetikett. 

Angrerett
Hos www.goodflow.no får du 14 dagers full returrett, som gjelder fra den dagen du mottar varen. Dersom du angrer på kjøpet, må du underrette GoodFlow ApS senest 14 dager etter den dagen du mottok varen. Når varen returneres, er det din plikt å sørge for at den er i samme stand som da du mottok den.

Vi tar ikke varer i retur hvis de har vært brukt. Varen må returneres i original emballasje.

Dersom du ønsker å returnere varen, dekker vi ikke kostnadene forbundet med returen. Du må derfor selv betale porto og eventuelt andre utgifter forbundet med returen. Det må legges ved en seddel med fakturanummer samt opplysning om at det er en retur. Returadressen er: GoodFlow ApS, Arne Garborgsvei 15/17, 4340 Bryne Varen skal sendes som BEDRIFTSPAKKE. Vi tar ikke ansvar for pakker som sendes i retur til post-i-butikk. De vil ikke bli hentet. Hvis en pakke blir hentet hos post-i-butikk og sendes i retur til avsender, trekkes det fra et returgebyr på kr. 99,- + mva.

Skriv ut og fyll ut: Returseddel – som legges i esken før sending

Retningslinjer rundt kundeopplysninger.
Vi videreselger ikke personlige opplysninger og gir ikke dine personlige opplysninger videre til andre. De registreres kun i vårt kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet opplysningene dine.
For at du skal kunne inngå en avtale med oss på www.goodflow.no, trenger vi følgende opplysninger:

– Navn
– Adresse
– E-post

Vi registrerer personopplysninger om deg med det formålet å kunne levere varen til deg.
Personopplysningene registreres hos goodflow.no og oppbevares i inntil fem år. Deretter blir opplysningene slettet.
Når det samles inn personopplysninger via nettsiden vår, sikrer vi at det alltid skjer med ditt uttrykte samtykke, slik at du er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som samles inn og hvorfor. Direktøren og de ansatte hos GoodFlow har tilgang til de opplysningene som registreres om deg.

Den dataansvarlige hos GoodFlow ApS er: CEO

Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger kryptert. Vi overfører ikke kundeopplysninger kryptert.

Som registrert hos goodflow.no har du alltid rett til å gjøre innsigelser mot registreringen. Du har også rett til innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Disse rettighetene har du etter persondataloven, og en henvendelse om dette kan rettes til GoodFlow via e-post info@goodflow.no

Informasjonskapsler
På goodflow.no benyttes det informasjonskapsler med det formål å optimalisere nettsiden og dens funksjonalitet og dermed gjøre besøket så enkelt som mulig for deg. Du kan til enhver tid slette informasjonskapsler fra PC-en din. Hvordan du gjør det, avhenger av hvilken nettleser du bruker.

Klagemuligheter – oversikt og lenker:

Dersom du ønsker å klage på et produkt som er kjøpt i nettbutikken vår, kan du ta kontakt med Forbrukerrådet for å få bistand i en eventuell tvist med oss. Dersom minnelig løsning ikke oppnås etter megling i Forbrukerrådet, kan partene skriftlig begjære at Forbrukerrådet fremmer tvisten for Forbrukerklageutvalget.

www.forbrukertilsynet.no/forbrukerklageutvalget

Dersom du legger inn en klage her, må du oppgi e-postadressen vår: info@goodflow.no